13.02.2018 г., 15:24 ч.

Осмели се да бъдеш 

  Поезия » Философска
895 2 0

Да мечтаеш е съвсем човешко,

Да не знаеш е безценно злато.

С усмивка да носиш бреме тежко

Прави те нещо силно и богато!

 

Умееш ли да говориш честно

Сред приливи от маски и лъжи,

Смееш ли да твориш чудесно,

Ще се радваш на триумфи и сълзи!

 

Държиш ли враговете си близо

И приятелите си под око,

Ще бъдеш във всяка нова криза

Мъдра и могъща сила за добро!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??