6.06.2008 г., 21:59 ч.

Осмели се да мечтаеш 

  Поезия » Любовна
735 0 0

 

Тази нощ ще полудееш.

Тази нощ ще е различна.

Трябва само да копнееш

и с поглед да събличаш.

 

За любов не ще говорим

или за влюбени души.

По план е да поспорим

кой кого ще съблазни.

 

Думите са забранени.

Само шепот невъзпрян

топъл ще полепва

по тела, отрекли свян.

 

Музика ще се разлива

в ритъм сексапил.

Знаеш, че съм дива.

Знам, че имаш стил.

 

Погледите ще са огън,

тъмна влажна пещера.

А телата ни ще могат

да изваят прелестта.

 

Винаги била съм мечта,

която искаш да познаеш.

Само наша е нощта...

Осмели се да мечтаеш!

 

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??