8.03.2023 г., 13:48 ч.

Осмомартенска сряда 

  Поезия » Свободен стих
216 0 0

Сряда – бесове и празник е красива комбинация,

най-баналната вариация.

 

Сряда – женски триумф от суета,

жадува се да бъде обичана всяка една.

 

Сряда – на този празник международен,

мигът ще бъде ли съдбовен?

 

Сряда – от векове се празнува,

лудостта на 8 март почетно тържествува.

 

Сряда – простена е всяка женска грешка,

но от утре за нея лихвата ще бъде нечовешка.

 

Сряда – слънцето гали и пролетта предвещава,

на 8 март на Любовта всяка се надява.

© Симона Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??