20.03.2015 г., 1:21 ч.  

...остана в мен 

  Поезия » Друга
473 0 2



Чуваш думи, пукот на ребра и болка в гърдите.
Куршумът излиза злобно, готов да убие и други.
Ти не умираш, дори жадуваш за втори изстрел.
Точно от този стрелец и неговите думи.

Зад мен наредени са много в редица.
Падат и се правят на мъртви от ехото,
умирайки за своята кралица.
Гърдите ме болят, защото казаното
беше и остана в мен...


Ст. Русев

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Думите наистина са куршуми, остават в съзнанието и бавно те убиват.Харесах!
    "казаното беше и остана в мен.."
  • Метафората - толкова недостъпна за мен!
    Чета и се уча по малко...
    Поздрави!
Предложения
: ??:??