17.06.2006 г., 1:37 ч.

Остани 

  Поезия
720 0 5
Остани при мен за миг поне!
Остани при мен, не тръгвай! Не!
Нима не виждаш сълзите
и болката в гърдите?
Нима не чу гласът ми,
нима забрави смехът ми?



Остани при мен дори за малко!
Остани, защото ще е жалко
любовта си да забравим
и да се прежалим!
Нима не разбираш
защо избрах смъртта пред това, да съм сама?
Нима обичта не бе такава,
за каквато си мечтал?
Нима любовта не бе това,
за което си копнял?



Остани, защо тръгваш?
Остани при мен в ноща!
Нима не видя бродещата ми душа?
Нима не съзря в мене тъга?

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??