17.10.2007 г., 21:11 ч.

остани 

  Поезия
1023 0 5
 

Със сълзи във очите аз изпращам

последните ти стъпки във нощта.

Със кървави ръце прегръщам

изчезващата сянка на деня.


Ръцете ти сега ще галят друга.

И ще целуваш нечии очи.

Сърцето ми ограби и погуби!

Не искам да отиваш... Остани!

© Лиленцето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??