14.09.2007 г., 19:57 ч.

Остани! 

  Поезия
472 0 4

На В.Д.

Страх ме е!
Имам нужда от тебе.
Сега! В този миг!
Не затваряй вратата след себе си!
Остани!
Сърцето ми се е свило от болка.
От очите ми ужас струи.
Тихо устните шепнат:
Остани! Остани! Остани!
Не оставяй безмълвен към мойта тъга!
Утре аз ще ти бъда нужна.
Недей да забравяш това!
Избърши ми сълзите
и две топли думи кажи!
Но, недей! Не си тръгвай!
Още повече ме боли!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??