6.05.2014 г., 12:56 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
566 0 7

Заради всичко, дето изживяхме.

Заради всеки миг, пропуснат в суета,

заради всяка ласка, дадена в отплата,

заради всеки поглед, търсел любовта.

Заради всяка мисъл, казвана и тайна,

заради всеки вопъл, стон или сълза,

заради всеки удар, гонел обичта ни,

заради пясъка, останал без следа.

Заради всички изоставени пътеки,

заради всичките изказани лъжи,

заради нощите, наситени със трепет,

заради всяка страст, била със нас преди.

Заради твоята любов и нежността ми,

заради онзи допир, сгушен пак до теб,

заради всяко утро, будейки се двама,

заради всяка нощ, заспивайки до мен.

Заради всичко и за времето след него...

Не ме напускай - страшно ще боли.

Дори да се превърнеме във спомен,

във всеки миг ще шепна: "Остани"...

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Достатъчно би било да остане простичко "заради теб самия" -дано да е останала
  • Много ви благодаря на всички, дано съм ви доставил поне малко душевна наслада. Благодаря ви
  • Силно и вълнуващо откровение!!!
  • Тези наслагвания засилват още повече внушението.
    Прочетох си го някак като отговор на моят стих. Не че нещо, така ми се прииска просто
    Толкова много ми хареса...
  • Здравей Нел...какво означават три удивителни
  • !!!
Предложения
: ??:??