27.02.2009 г., 18:09 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
719 0 4

Къде изчезваш без посока?

Къде отиваш да се скиташ?

Нарани ме - да!... дълбоко,

но не мисля, че умирам...

 

Къде изчезваш? - осъзнай се!

Вече спря дотук...

постой и след това върви си,

откъдето пое този път.

 

Върви си, аз го виждам,

там зад хълма чака те и той,

но... още малко ти постой...

Поспри се...

                  ... или пък не...

стигни зад последния завой...

а след това - завинаги ВЪРНИ СЕ!...

© Пламена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??