16.07.2008 г., 8:16 ч.

Остани! 

  Поезия » Любовна
523 0 4

Спри да вярваш във това,

че отидеш ли си, бързо ще спре да боли...

мъка, сълзи... ден-два...

и на третия ще се усмихна! Дали!?

 

Не, няма да боли! Ужасно много ще боли!

И дълго ще е празно в мене,

никой няма очите да целува, както ти,

ще горчи усмивката, щом не е за тебе!

 

Косите ще отрежа, ще полудея...

мъката ми не ще да свърши скоро,

и да поискам със земята да се слея,

пак ще ме болиш, отново и отново...

 

Остани... не ме наказвай с този бич!

Не искай да ме видиш в бездната дълбока,

в сърцето си за тебе имам обич,

поне за още сто живота!!!

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??