9.03.2015 г., 0:59 ч.  

...остани Бяла 

  Поезия » Друга
399 0 2



 

 

Премрежѝ очи! Виждаш ли там черната точка?
Аз също съм премрежил очи и те виждам в бяло.
Виждам те и ти махам, аз-малката черна точка,
която мразиш. Онова вълшебно говорещо огледало...

В океан живееш и всичко е толкова красиво,
обичай всички, но там всичко е храна за храна.
Защо ме разпъваш на кръст, за да възкръстна ли?
А душата ти бяла(без огледалото)безлична да изчезне
от света?


Остави ми болката, остани Бяла...

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ти пък нищо не каза, за отгатката ми
  • Ин вижда Ян. Ян вижда Ин. Това е просто и естествено като усмивката на младенец. Добре си изразил всичко това стихотворно, Станиславе!

    Поздравление и ти желая успешна нова седмица!
Предложения
: ??:??