2.06.2009 г., 14:48 ч.

Остани до мен - Вики Гетова 

  Поезия
573 0 2

Поетични албум "ФАНТАСТИКО"

с произведения на деца с увреждания,

Благодаря за коментарите. 

 

Няма да публикувам още от тези произведения,

защото са страшно много.  Тези деца знаят за вас

и четат вашите коментари... Благодарни са ви!!!

Следват снимки с нашите приятели!!!

Остани до мен - оригинал

Вики Гетова от Троян - (Оригинал)

 

 

 

Ти цвете от Рая донесе

Ти си от щастие родена

Озарена от светли неща

С душа прекрасна дълбока

И нежна като утринна роса

Аз те сънувам всяка нощ

Всяка среща жадувам

И всеки път се моля и се боря

при мен да дойдеш ти

И кагото си до мен забрявам всичко за ден

И когато ме прегръщаш

от нищо друго нямам нужда

Бъди до мен, бъди до мен и

моето слънце остани завинаги

 

Остани до мен (Редактирано)

 TT

 

 

Донеси за мен цвете от Рая

До тебе щастлива да съм

По светлата диря аз зная

Ти идваш... Аз чакам отвън

 

Сънувах те денем и нощем

Като утринна чиста роса

Като вятъра топъл и още

Като шепот на бели крила

 

Остани до мен Слънчице мое

Остани до мен само за ден

Нека топлото рамо е твое

А ти песен поискай от мен

 

Остани до мен Слънчице мое

Остани до мен само за ден

По светлата диря аз зная

Ти идваш... Аз чакам отвън

 

 

 

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??