16.07.2005 г., 8:42 ч.

Остани с мен 

  Поезия
1256 0 0


Вечер лягам , сутрин ставам
и не спирам да се притеснявам.

Как ще ме посрещнеш ти ?
Със усмивчица , нали !

Искам да те виждам всеки ден ,
сигурен да съм , че си със мен.

Искам да целувам твойте сладки устни,
защото те са несравнимо вкусни

Следва и прегръдка за довиждане ,
искам ний отново да се виждаме.

 

                                                             01.02.02.г.

 

© Ицо Саков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??