27.08.2016 г., 22:35 ч.

Оставам в играта 

  Поезия
235 0 2

Море.

Чайки и гларуси. 

Жената се муси-

зяпал съм мацки. 

 

Разхождат се с хубави цицки-

очи не затварям. 

После ям си попарата. 

Изгарям на слънце, 

но оставам в играта. 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??