Погледни ме, погледни ме така,
гледай ме още, не, не искам да спираш!
В очите ти виждам всичко онова,
което от мъжката гордост прикриваш.
Докосни ме, докосни ме едва,
с треперещи пръсти издайни!
Знам, искаш да скриеш това,
но оставаш пред мен ти без тайни.
Не говори, не искам слова,
не, не е нужна ни дума!
Разбирам всичко, дори и сама,
щом чуя на сърцето шума.
Не плачеш, да, силен мъж си
и бъди, остани си такъв!
На мен не ми трябват сълзи,
да знам кога от любов те боли.
© Пламена Всички права запазени