21.02.2024 г., 6:06 ч.

Остави! 

  Поезия » Любовна
114 0 0

Остави! Не ме допускай.

Не позволявай аз да те обичам.

Ще те нараня, не се отпускай.

Не желая на любов да те обричам.

 

Ще бъдеш наскърбена, ако избереш 

отново да не ме послушаш.

Остави! Не искам да се убодеш

на това, което искаш да прегръщаш.

 

Бягай. Докато е време си тръгни.

След това ще бъде трудно -

няма да ти казвам вече “остави”

и ще се наложи да останеш будна…

© Stillaghxul Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??