Реката все още там... си тече
Гората и птиците са на старото място
Стадионът безмълвно стои и вятър там вее
Слънцето усмихнато ни чака и грее
Каквото било е; било
Доказахме – сън е било
Спомен,остарял и бял
Характер различен... живял...
Увлечение или обич – Дали
Надежди за бъдещ – Лъжи
Болката в сърцето гори
Заспал е споменът, дълбоко спи
Времето ни казва – Спри
Всичко е минало – Нали
Сняг в косите ни ръми
В спомени не вярвай – Остави
автор: Луиза Маринова
© Дукеса Дукеса Всички права запазени