24.03.2007 г., 10:12 ч.

Остави ме! 

  Поезия
1109 0 5
Хайде, целуни ме пак!
Затвори очи и прегърни ме!
Хайде, осмели се пак!
Притисни ме, погали ме!
И с погледа омаен пак...
Като факла запали ме!
Хайде, поиграй си пак!
После си тръгни и нарани ме!
Знам, не те интересува пак...
Заминавай, хайде, напусни ме!
Свикнала съм с болката все пак...
Не, не бой се... Остави ме!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??