26.06.2016 г., 18:47 ч.

Остави ме да живея! 

  Поезия » Любовна
409 1 1

Една любов не ме оставя да живея.

Ето тук, в сърцето се е скрила.

Любов ли е или пък болка?

Не мога да си отговоря.

Ала ме преследва, без да спира,

а аз съм страшно уморена

от безсилието, което ме обзема,

от мълчанието, с което ме наказваш.

Остави ме, нека да живея,

и нека се освободя от теб сега!

Навярно си щастлив с друга,

е, браво, но не идвай в съня! 

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??