31.05.2017 г., 13:44 ч.

Остави ми 

  Поезия
404 1 6

Остави ми светлина...
по пътя да вървя.
Остави ми криле за да полетя,
за да се уча от любовта.

 

Остави ми капка в океана,
за да имам вяра.
Остави ми обичта
с песента на любовта.

 

Остави ми есента
да зашуми с песента.
Дъжд от рози поднесе ми с вяра,
защото една любов остана.

 

Остави ми пролетта,
с раждането на любовта.
Подарък сърцето не забравя,
този пламък лястовица долавя.

 

Остави ми любовта,
да зашуми с нежни слова.
Доброто ти сърце,
е изпълнено с красота.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??