5.04.2005 г., 12:53 ч.

Оставих те 

  Поезия
1017 0 3

Оставих те

Обръщаш се- и всичко се стопява,
оставаш сам и вече те е страх.
Преследвах те през всичко лунно,
през слънцето, през ледния екран.
Остана сам, усещайки наслада,
усещайки пенливата ми жажда.
Отказах се и ледени кристали
понесоха се през съня.
Внимавай!
Убодоха те те печално
и вече роб си на страстта.
Отказа се от мен самичък,
ха, бъди сега ми ти слуга!

© В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??