17.10.2014 г., 21:33 ч.

Оставям принципите 

  Поезия
377 0 0

Разкъсай тясната ми рокля
и токчетата по дяволите ги хвърли.
Принуди ме да съм твоя,
този път не ще откажа ти.

 

Поне веднъж не искам правила
нека всичко бъде импулсивно.
Здравей, Здравей... без имена и номера.
а тяло в тяло... просто, инстинктивно.

 

Оставям принципите си настрана,
ти егото си също остави.
Но когато дойде сутринта,
вземи го и с него си върви.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??