26.06.2013 г., 16:27 ч.  

Острилка за молив 

  Поезия » Любовна
1364 0 21

Изпращам ти, обич, острилка за молив -
да си наточиш графита за мен:
да пишеш лъжи по гърба ми отгоре
и да съм чиста привидно отпред -
маркирана с твоите инициали, 
да съм невидима в случай на флирт;
да съм от тия, дет' псета ги яли
и да съм с други „предателки“ квит;
да издълбаеш със него отляво
своето име – фамилия – град -
да ми напомнят, че гнилото явно
не е в Дания. А е във твоя креват.
Изпращам острилка. Изпращам и...  друго!
Да схванеш:
защо днес ме гледаш във гръб;
защо даже псетата трудно ме дъвчат,
когато моливите се изтъпят;
защо пия бира със всички „предателки“;
защо разрушавам дебели стени;
защо тази дупка отляво е паметник
и са ПОГРЕБАНИ чувствата ми!!!...

Изпращам острилка.
И превоз до Дания.
Очаквай ги да те извозят, любов.
Но не с лимузина.
Не ти се полага.

Очаквай камион на ТИТАН или ВОЛФ.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??