3.11.2017 г., 9:43 ч.

Остров на прокълнатите 

  Поезия
358 0 5

Нощем от океана,
щом полъхне тих ветрец,
девойка в бяла премяна
сплита си лунен венец.

 

Денем с перли седефени
русалки се гиздаво кичат,
с бузи аленочервени,
по брега криволичат...

 

Водовъртеж непрекъснат,
редуват се нощите с дните,
 а островът прокълнат
с вълните отвлича душите...

 

В.Тасева

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??