15.10.2011 г., 13:31 ч.  

Остров насред Океан 

  Поезия » Любовна
497 0 0

Остров насред океан

Радост за мен си мечтана,
муза за мен си в света,
като остров насред океана,
като буйна, кънтяща река.

Сън, но уви много кратък,
нощта разпростря си крила,
помолих да отмине нататък,
но усетих студ и душата замря.

Полубоса, с тъга и в умора,
светъл лъч догоря без следа,
падна звезда, огласи се простора
и в сърцето разби се вълна.

И до днес си оазис за мене,
тих зов, Остров насред Океан,
вълните се бият, вятъра стене,
а навън с глас реве ураган.

Островът толкова дивен мълчи,
време за отдих, истински Рай е,
а там две омайни, небесни очи,
дават криле и душата.. Мечтай!


Лъчиста

 

 

 

 


© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??