7.10.2009 г., 14:20 ч.

Осъден на мълчание 

  Поезия » Любовна
501 0 1

Ще спра да говоря,
да ми вярваш няма да те моля...

Ще повикам момичето диво,
дето те обича мълчаливо...

Любовта за мен е и страдание -
осъждам те на мълчание!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??