Oct 7, 2009, 2:20 PM

Осъден на мълчание 

  Poetry » Love
476 0 1

Ще спра да говоря,
да ми вярваш няма да те моля...

Ще повикам момичето диво,
дето те обича мълчаливо...

Любовта за мен е и страдание -
осъждам те на мълчание!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??