3.08.2019 г., 17:57 ч.

Осъдени души 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
482 0 1

Аз и ти - две души,
осъдени да сме сами.
И двамата се правихме на слепи,
подминахме хубавото, случващо се с нас.

Ти се правеше на интересен,
аз пък чувствата си премълчах.
Затова сега ще сме осъдени да сме сами.
Да се скитаме сред хора, а в сърцата ни ками.

Не оценили чудото в нощта
сега ще живеем в мрак и самота.
Ще вървим напред безцелно сред лъжи.
Аз и ти - две души без шепичка любов, тъжим....

© The ice girl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??