Aug 3, 2019, 5:57 PM

Осъдени души 

  Poetry » Love, Free verse
623 0 1

Аз и ти - две души,
осъдени да сме сами.
И двамата се правихме на слепи,
подминахме хубавото, случващо се с нас.

Ти се правеше на интересен,
аз пък чувствата си премълчах.
Затова сега ще сме осъдени да сме сами.
Да се скитаме сред хора, а в сърцата ни ками.

Не оценили чудото в нощта
сега ще живеем в мрак и самота.
Ще вървим напред безцелно сред лъжи.
Аз и ти - две души без шепичка любов, тъжим....

© The ice girl All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??