Осъмвахме оголени.
А утрото все хили се
как мислите глаголени
пак вечерта убили са...
Осъмвахме с огънато
подпухнало прозрение.
На гръдна кост разпънато
вися едно съмнение...
Осъмвахме отровени
от истините в сънища.
На пътища разровени,
в съдба една и съща...
----------------------------------
Осъмнахме. Прекрасно е!
Душите ни да са щастливи,
че времето съгласно е
да продължим и да сме живи...