13.07.2010 г., 11:01 ч.

Осъзнах се 

  Поезия » Любовна
1287 0 4

Осъзнах се


Осъзнах аз колко те обичам,

без теб не ще да мога да живея!

От всякога по-силно те желая!

Разбрах, че ти за мене си родена!

 

Без тебе бъдещето ще е сиво!

Прозрях, че глупав аз съм бил,

когато твоята любов красива

да си тръгне съм ù позволил.

 

Готов съм всичко да пожертвам,

отново да се върнеш ти при мен,

защото няма нищо по-вълшебно -

целунат да се будиш всеки ден.


 


© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??