20.07.2012 г., 22:03 ч.

Осъзнаване 

  Поезия » Любовна
643 0 1

Чак сега осъзнах, че всъщност не ти

ми липсваш -

а думите ти - омагьосващи!

Чак сега осъзнах, че не лицето ти искам -

а гласа ти - толкова нежен!

Чак сега осъзнах, че съм се изгубила в мечтите си -

а не в ръцете ти - топли и ласкави!

Чак сега осъзнах, че аз те родих -

като феникс, излязъл от душата ми!

Чак сега осъзнах, че ти си си мъж -

воден от страсти тъй временно мъжки!

Чак сега си отворих очите -

замрежени от любов и очакване -

и се освободих!

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не си заслужава да страдаш за човек, който не ти е оставил малко топлина.Живота е пред теб.
Предложения
: ??:??