Чак сега осъзнах, че всъщност не ти
ми липсваш -
а думите ти - омагьосващи!
Чак сега осъзнах, че не лицето ти искам -
а гласа ти - толкова нежен!
Чак сега осъзнах, че съм се изгубила в мечтите си -
а не в ръцете ти - топли и ласкави!
Чак сега осъзнах, че аз те родих -
като феникс, излязъл от душата ми!
Чак сега осъзнах, че ти си си мъж -
воден от страсти тъй временно мъжки!
Чак сега си отворих очите -
замрежени от любов и очакване -
и се освободих!
© Мария Георгиева All rights reserved.