9.07.2020 г., 8:46 ч.

От Артибалт с любов 

  Поезия » Друга
496 0 0


Посветено на любимите ми грижовни стопани
...
Щастлив съм, има на света и хора
добри и мили, те са от отбора -
любимци в ЗЛАТНИЯ ни клуб,
живеят с нас, грижа имат и за някой друг.

 

Достатъчно е да погледнем
към тях с очи да обясним,
и лапичката си протегнем,
обичта да изразим.

 

Те в отговор прегръщат ни, погалват
и своето лице до козина допрат,
не се страхуват, нито се гнусят,
душите ни са чисти, не само лъскави тела.

 

Животът ни на тях ще доверим
в добро и лошо време.
Безрезервното приятелство да подарим,
за нас не е и бреме.

 

Дори когато дойде време за раздяла
и станем ЗЛАТНАТА звездичка,
те пазят спомените с вяра,
че някога отново ще докосваме с брадичка.

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??