20.01.2017 г., 21:16 ч.

От баба го зная 

  Поезия
264 0 5

Навярно болката ще отшуми...

Навярно някога ще я забравя...

Но надали думите, лъжите

някога във мен ще бъдат заличени.

Животът, казват, бил лечител!?

Не знам... Очаквам да го видя!

Но мисля, че сърцето на човек

само решава кого да обича –

и на кого да прощава.

Баба казваше – вода и жена 

тръгнат ли, нямат спиране.

Надявах се, че е грешала...

Защото е жена.

Но вече го разбрах, че 

права е била.

Сърцето е разбито,

дано да издържа!

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??