Навярно болката ще отшуми...
Навярно някога ще я забравя...
Но надали думите, лъжите
някога във мен ще бъдат заличени.
Животът, казват, бил лечител!?
Не знам... Очаквам да го видя!
Но мисля, че сърцето на човек
само решава кого да обича –
и на кого да прощава.
Баба казваше – вода и жена
тръгнат ли, нямат спиране.
Надявах се, че е грешала...
Защото е жена.
Но вече го разбрах, че
права е била.
Сърцето е разбито,
дано да издържа!
© Ангел Все права защищены