9.11.2010 г., 22:30 ч.

От бъдещето 

  Поезия » Бели стихове
974 0 6

Дойде при мен от бъдещето...

откриха те мечтите ми.

За да забравя миналото

и остана с теб в настоящето.

Вървиме заедно напред,

без сянката на спомените да ни плаши.

В надежда влюбени без страх

и свързани с мечти тъй святи.

Въпрос един терзае моята душа,

как бих се върнал сам от там...

от бъдещето наше.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??