Nov 9, 2010, 10:30 PM

От бъдещето 

  Poetry » White poetry
970 0 6

Дойде при мен от бъдещето...

откриха те мечтите ми.

За да забравя миналото

и остана с теб в настоящето.

Вървиме заедно напред,

без сянката на спомените да ни плаши.

В надежда влюбени без страх

и свързани с мечти тъй святи.

Въпрос един терзае моята душа,

как бих се върнал сам от там...

от бъдещето наше.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??