30.10.2011 г., 13:20 ч.

От днес 

  Поезия » Любовна
671 1 6

От днес

 

 

На моята Мони

 

Сълзите ще изтрия с опакото на ръката

и спомени ще скрия там, дълбоко в гардероба.

Тъгата, отколешната приятелка позната,

не би могла за миг дори да ме разочарова!

 

От днес ще се усмихвам, очите ми ще греят.

Главата си ще вдигна, света ще поздравя.

Устата ми ще пеят, косите – ще се смеят.

От днес ще се превърна в най-красивата жена!

 

С усмивка на лицето и щастие в сърцето

мечтите си ще сбъдна, дори да съм сама.

Аз мога да постигна каквото си поискам,

защото се обичам, защото съм жена!

 

Тъгата ще забравя, любов ще сътворявам,

Безумно ще обичам, по пътя ще вървя.

Където и да стигна, назад не ще се върна,

защото нейде, вярвам, ме чака Любовта!

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви
  • Изпълнено с оптимизъм! Поздрав сърдечен, Яна! Много ми хареса!
  • Страхотно е просто, пък и доста съответства на моите мисли, за това може би още повече ми хареса
  • много хубаво...
    Яна, очарована съм и впечатлена...
    сърдечен поздрав.
  • Много ми хареса!Такъв заразителен оптимизъм лъха от него...
  • Много, много Ви благодаря!!! Винаги създавате ведро настроение с коментарите си!!!
Предложения
: ??:??