31.07.2011 г., 14:22 ч.

От днес 

  Поезия » Любовна
514 0 4

От днес без любовта ти ще живея.

Ще мога... Обещавам си това!

Омръзна ми фалшивата идея,

че по-добре е да не съм  сама.


От днес ще онемее телефонът.

Е, няма нищо... Нека си мълчи!

Превърнах образа ти във икона

и атеизмът малко ми горчи.


От днес ще бъда друг човек навярно.

Със други чувства, вкусове, мечти...

Защо ли второто ми АЗ шепти коварно:

"Лъжа е, мили... Моля те, прости!"

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??