9.07.2007 г., 13:34 ч.

От днес съм лошата 

  Поезия
867 0 2
Уморих се от фалш и лицемерие
и да отмъстя за всичко имам намерение.
Трудно е да бъда най-добрата,
когато в очите ми често напира сълзата.

Знам какво е да мразиш и обичаш.
Знам какво е в нещо да се вричаш.
Познавам толкова двулични хора,
че само някои останаха мойта опора.

Животът явно никак не е лек,
когато си добър човек.
Затова от днес съм лошата за всички,
не искам да бъда като децата добрички.

Но... жалко, аз не сам такава,
моето сърце не ми го позволява.
Не мога да отмина всичко просто ей така.
Нещата са сложни, не им трябва лека ръка.

© Габриела Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??