28.05.2016 г., 20:48 ч.

...От...до...и след... 

  Поезия » Любовна
325 0 4

...От...до...и след...

 

От сутринта до вечерта

след деня и след нощта

от душата ти до моята

след съдбата и любовта

от топлината до погледа

след зова и светлината

от дъха до въздуха

след следата и вятъра

от гласа до слуха

след нотите и мелодията

от желанието до радостта

след разбирането и същността

от ласката до целувката

след прегръдката и безкрайността

от твоята любов до моята...

след живота ще я има в друг живот...!

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??