...От...до...и след...
От сутринта до вечерта
след деня и след нощта
от душата ти до моята
след съдбата и любовта
от топлината до погледа
след зова и светлината
от дъха до въздуха
след следата и вятъра
от гласа до слуха
след нотите и мелодията
от желанието до радостта
след разбирането и същността
от ласката до целувката
след прегръдката и безкрайността
от твоята любов до моята...
след живота ще я има в друг живот...!
© Лили Вълчева All rights reserved.