20.06.2009 г., 22:57 ч.

От другата страна на бариерата... 

  Поезия » Философска
610 0 22

 

 

                                             посветено

 

Небето ми - осеяно с бездомност...

Забравила ключа си във предверието

не търся вече вярната посока,

от другата страна на бариерата...

 

Сбогувам се... Отново се сбогувам...

И пиша стих, преглъщайки горчивото.

Един приятел тръгна да пътува

натам, където спирката „Завинаги”

приема безотказно и безредно

добри и лоши, бедни и богати...

От другата страна на бариерата

останала съм. За да ги изпращам...

Все по-сама... И все по-непознати

край мен живеят и си правят планове,

в които аз не си откривам мястото...

Навярно, може би, ведно с душата си,

от другата страна на бариерата

пренесла съм очакване и спомени,

пренесла съм частици от сърцето си,

най-важното от мен и най-основното...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??