10.01.2013 г., 19:04 ч.

От грешната страна 

  Поезия » Хумористична
451 0 4

 

(из цикъла "Вицове в рими")

Влиза Джо във бара и поръчва
водка с кòла. Барманът му дава
сочен плод със формата на бъчва.
“Що е пък това!?” се възмущава

Джо сърдито. “Ами водка с кòла –
барманът отвръща – Отхапи!”
Гризва Джо, изправя се на стола,
сеща как във гърлото кипи

парещ дъх и казва: “Туй е водка!”
“А сега от другата страна
отхапи, но само карай кротко!”
Гризва пак и казва: “Ей, цена

няма този плод! Това е кòла!”
Втори пък поръчва си текила
и лимонче с малка щипка сол, а
после казва: “Супер! Има сила!”

Друг клиент до бара се изправя
и поръчва джин и тоник с лед.
И на него барманът му дава
сочен плод със вид на бъчва. След

първото отхапано парче
онзи вика: “Но това е джин!”
Пак отхапва и доволен, че
тоник пие, казва: “Дай един

сочен плод на дамата отсреща,
а за мене, ако има с вкус
на жена, ми дай такова нещо!”
Барманът му дава, онзи – хрус,

лакомо отхапва, сетне псува;
“Майната му, мяза на лайна!”
Барманът му казва, като чува:
“Обърни от другата страна!”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??