16.02.2013 г., 12:34 ч.  

От името на мутрите 2 

  Поезия » Гражданска
482 0 0

От нас към Бойко - вечна хвала.

Все на власт да е генералът.

Туй не е имитация, а оригиналът.

Магистрали той да ни построи,

материалът жаден е - да не го пои.

За Бойко - лаври, вечна слава,

че ни даде да съсипем таз държава,

че гладуват старци пенсионери,

а ний станахме милионери.

Вечна слава на нашия герой,

че народът не носи на бой.

Ние грабим го, тровим му децата,

на бедния даваме малка заплата,

взимаме всичко де що има,

да зъзне той без парно таз′ зима.

Простащината и глупостта са на почит

при генерала с на "Винету" прочит.

Калинки и некадърници да управляват,

бедните на нищо да се не надяват,

все те да мизеруват,

почти да няма с що да пазаруват.

Тъй ще е кат′ сте заспали.

Уж сте живи,  а държите се като умряли!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??