1.02.2011 г., 13:35 ч.

От изгрев до залез 

  Поезия » Пейзажна
575 0 0

Нощта си отиде с поклон,

влакът потегли от далечен перон,

момче и момиче - любовен маратон.

 

Зората посрещна смъртни души,

със сноп лъчи ги поздрави,

впи поглед в Слънцето и се скри.

 

Познати стъпки събудиха цветята.

В роса окъпа се тревата, смачкана

от босите крачета на децата. 

 

Залезът се огледа в капчука 

- последна закачка с деня.

Добър вечер, и на слука!

 

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??