13.06.2007 г., 16:56 ч.

От извора 

  Поезия
641 0 7

 

 

 

 От извора идвам.
  Белонога съм.

  Водица ти нося.
  От моята.

  Полето пребродих
  широкото.

  В узрялото жито
  намерих те.

  Черен залък 
  двама делихме.
  И по глътка
  любов отпихме.




 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??