23.04.2020 г., 0:21 ч.

От любов към теб 

  Поезия » Любовна
559 0 0

Ти който  с дух,

душа и тяло ме плени
и моите представи

за живота промени.
Ти който с поглед и прегръдка спечели моето сърце
и със страстните целувки

ти цялата ме взе.

Ти който с нежност,

страст и топлота
разхождаш се по моята снага.
И с огън ти възпламени,

най - смелите мечти.  
Ти който с красота

запълни  моите дни,

и с вяра и надежда света покри.
Ти си този, за който

моята любов гори

и от радост и  щастие

живота ми звънти.

© Vlubena Vgivota Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??