8.02.2021 г., 1:15 ч.

От любов ли е... ще е изкуство 

  Поезия » Любовна, Еротична
813 0 3

Желая те отново и отново.

Какви са тези ненаситни сили?

И тялото е винаги готово,

опънало до крайност всички жили.

 

И всеки нерв загрява, ускори ли

темпото гръдта ми, а кръвта

циркулира в кръгове открили

скоростта безумна на страстта.

 

Диво е... Но се намесва тя -

мъдрата душа и съчетава

взривната вълнà със нежността,

и път на тялото тогава дава.

 

Да се любиш нужно е и чувство.

От любов ли е... ще е изкуство.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??